Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Dacia Jogger: nieuwe 7-zits gezinsauto staat in de startblokken

De ‘outdoor’ gezinsauto van Dacia; met 5 of 7 zitplaatsen is de Dacia Jogger ideaal voor (grote) gezinnen. Hij is veelzijdig en maakt met zijn uiterlijk een knipoog naar avontuurlijke uitstapjes in de natuur. De auto wordt gekenmerkt door de pragmatische insteek van Dacia. Het is een auto die de ruimte biedt om met vrienden en familie en met volledige vrijheid erop uit te trekken. En we hebben goed nieuws; want hij staat nu in onze showrooms!

Dacia Jogger: kort van naam, groots van nature

Jogger is een simpele, moderne naam die voor iedereen goed is uit te spreken en die universeel te begrijpen is. De naam staat voor dynamiek, positieve energie en outdoor. Het achtervoegsel ‘-er’, net als bij het iconische SUV-model Duster, verwijst naar robuustheid en uithoudingsvermogen.

Een nieuwe kijk op de 7-zits gezinsauto

De Dacia Jogger is de auto voor al je behoeften. Met tot wel 7 zitplaatsen en een bagageruimtecapaciteit tot 1819 liter is de Dacia Jogger de ideale gezinsauto. En met de ‘Limited Edition Extereme’ presenteert de Jogger zich als een veelzijdige en stoere krachtpatser. De prijzen beginnen vanaf 19.150 euro – bestellen kan per direct!

Ervaar de nieuwe Dacia JOGGER tijdens de introductie op 18 en 19 Maart.  Plan direct je proefrit of kom langs in de showroom.

Terug naar overzicht