Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Dacia introduceert Série Limitée Tech Road

Dacia introduceert de nieuwe Série Limitée Tech Road voor de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker. Deze aantrekkelijke uitvoering vervangt de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door rode details in het in- en exterieur, een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte 1,3-liter turbobenzinemotoren.

De Série Limitée Tech Road is voor alle modellen de nieuwe topuitvoering

Série Limitée Tech Road
Dacia voorziet de uitvoering Série Limitée Tech Road van speciaal ontworpen, sportieve stoelbekleding en rode accenten in het interieur. Aan de buitenzijde is de nieuwe topversie voorzien van hoogglanzend zwarte spiegelkappen met rode striping, zwarte striping op de B-stijl en smaakvolle design wielen en lichtmetalen wielen ‘Maldive’ met rode naafdop voor Duster. Verder wordt de aantrekkingskracht van de Série Limitée Tech Road extra versterkt door nieuwe carrosseriekleuren, waaronder de aansprekende en nieuwe kleur ‘Rouge Fusion’.

De Série Limitée Tech Road is voor alle modellen de nieuwe topuitvoering. De standaarduitrusting is zeer compleet, met onder meer het MediaNav multimedia-/navigatiesysteem inclusief Apple Carplay & Android Auto en elektronisch geregelde airconditioning (laatste m.u.v. Lodgy en Dokker).

TCe 130 GPF en TCe 150 GPF
Ander belangrijk nieuws is de introductie van de geheel nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotor. Dacia levert de motor op alle uitvoeringen voor de Duster, Lodgy en Dokker. De Série Limitée Tech Road is uitsluitend leverbaar in combinatie met de TCe 130 GPF en TCe 150 GPF voor Duster en TCe 130 GPF voor Lodgy en Dokker. De turbobenzinemotor is ontwikkeld door de Alliantie in samenwerking met Daimler, bevat unieke technologieën en biedt een uitzonderlijke combinatie van kracht, souplesse en efficiency.

De Dacia Duster Série Limitée Tech Road met de krachtige TCe 130 GPF, standaard voorzien van een benzinepartikelfilter, is leverbaar voor de gunstige prijs vanaf € 23.480,-. Voor de nog krachtigere TCe 150 GPF-motor geldt een meerprijs van € 600,-. Daarmee is de Dacia Duster Série Limitée Tech Road in alle gevallen slechts € 600,- hoger geprijsd dan de Prestige-uitvoering. De Sandero Série Limitée Tech Road is leverbaar met de TCe 90 & TCe 90 Easy-R motoren en is beschikbaar vanaf € 16.380,-. De Logan MCV Série Limitée Tech Road is leverbaar met de TCe 90 & TCe 90 Easy-R motoren en is beschikbaar vanaf € 18.180,-.

Bekijk alle prijzen van de Dacia modellen en van de nieuwe Série Limitée Tech Road-modellen in de bijlage.

Terug naar overzicht