Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Powervrouwen in de werkplaats

  Wij vinden het een geweldige ontwikkeling dat we bij Nieuwendijk steeds vaker vrouwen kunnen opleiden tot autotechnicus. Graag stellen we je voor aan twee ambitieuze monteurs: Isabel en Claire.

  Lees verder
 • Renault Nieuwendijk in de kijker met VanMoof actie

  Onze VanMoof-inruilactie trekt de aandacht van de nationale media. Zowel Autoweek als het FD besteedden aandacht aan dit ludieke idee. Wil je meer weten over deze actie en de reacties van de pers? Lees dan verder!

  Lees verder
 • Hoofdsponsor Nieuwendijk kijkt tevreden terug op TVK-Open

  Wij hebben genoten van de 29e editie van de Open Kudelstaartse tenniskampioenschappen. Blij dat we weer een rol van betekenis konden spelen, als hoofdsponsor van dit gezellige evenement. Mooie prijzen beschikbaar gesteld en de Voedselbank gesteund met 500 euro.

  Lees verder
 • Goede doelen blij met schenkingen

  Jaarlijks besteden wij een deel van onze omzet aan goede doelen. Medewerkers kiezen zelf welke organisatie zij willen steunen.
  Dit jaar keerden wij in totaal maar liefst € 16.832,50 uit aan 52 verschillende organisaties.
  Mooi dat wij hen een zetje in de rug hebben kunnen geven!

  Lees verder
 • Nieuwe huisstijl Renault en Dacia goed zichtbaar

  Is het u al opgevallen? Al onze panden hebben een nieuw jasje gekregen.
  Helemaal volgens de nieuwe huisstijl van Dacia en Renault.
  Zo zijn we duidelijk herkenbaar en kunnen we u in stijl ontvangen!

  Lees verder
 • Jubilaris in de schijnwerper

  Op 1 juni zetten wij Rob Kniep in het zonnetje. Onze accountmanager zakelijke markt is al 12,5 jaar vol enthousiasme bij Nieuwendijk aan het werk. Een mijlpaal die wel een feestje waard is!

  Lees verder
 • Dacia Spring, zeer gewild

  De populariteit van de Dacia Spring wordt steeds groter. In 2022 zijn 48.900 Dacia’s Spring verkocht (75% meer dan in 2021).

  Lees verder
 • De nieuwe Dacia Jogger HYBRID 140

  De veelzijdige zevenpersoons gezinsauto die voor iedereen bereikbaar is. Het model combineert de lengte van een stationwagen met de interieurruimte van een MPV en de kenmerken van een SUV.

  Lees verder
 • Trots op 2e plaats Dealer van het jaar!

  Autobedrijf Nieuwendijk behaalde de 2e plaats in de Renaultdealer van het Jaar 2022-competitie. Ook in de ranglijst van Daciadealers wisten wij de tweede plaats binnen te halen. Een knap resultaat waar we erg trots op zijn. En reden voor een feestje op al onze vestigingen.

  Lees verder
 • Jaarlijkse donaties voor goede doelen

  Ook dit jaar kregen verschillende organisaties een donatie van ons. In totaal ging het om ruim 19.000 euro, verspreid over 120 goede doelen, gekozen door onze medewerkers. Het grootste deel van het totaalbedrag ging naar Leergeld Zaanstad. Deze stichting richt zich op kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, zodat zij kunnen meedoen aan onderwijs, op school en thuis.

  Lees verder