Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Amsterdam breidt milieuzone uit per 1 november

  De gemeente Amsterdam breidt de milieuzone uit per 1 november 2020, waarbij de Ring A10 als grens gaat gelden. Vanaf dan mogen alleen dieselvoertuigen met emissieklasse 4 of hoger binnen de ring rijden. Nieuw is dat de regels ook gaan gelden voor personenauto’s met dieselmotor.

  Lees verder
 • Renault ZOE best verkochte elektrische auto

  De elektrische Zoe van Renault was in de eerste helft van dit jaar de bestverkochte elektrische auto in Europa. Met 37.540 verkochte exemplaren en een verkoopstijging van bijna 50 procent scoort de Zoe beter dan Tesla en andere concurrenten. In juni werden er maar liefst 11.000 Zoe’s verkocht in Europa.

  Lees verder
 • Kruising Zwarteweg afgesloten – Nieuwendijk blijft bereikbaar!

  De provincie Noord-Holland voert in de periode van 4 t/m 26 juli werkzaamheden uit aan het kruispunt Burgemeester Kasteleinweg – Zwarteweg in Aalsmeer. Daardoor zal de kruising voor onze vestiging in Aalsmeer tijdelijk afgesloten worden. Gelukkig blijft onze vestiging wel gewoon bereikbaar!

  Lees verder
 • Renault en Dacia Live Chat: live verbinding met de verkoopadviseur in de showroom

  Om klanten extra online service te bieden en het dealernetwerk verder te digitaliseren, lanceren Renault en Dacia de ‘Live Chat’. Dit is een nieuwe live chat- en videoverbinding waarmee bezoekers op de websites van Renault.nl en Dacia.nl direct in contact komen met verkoopadviseurs van het Nederlandse Renault en Dacia dealernetwerk.

  Lees verder
 • Dacia, 15 jaar succes in Europa

  Van een enkel model tot een uitgebreid, gevarieerd assortiment en 6,5 miljoen klanten – sinds 2005 heeft Dacia de autosector getransformeerd. We blikken terug op vijftien jaar succes: van de lancering van de Logan tot de onthulling van de 100% elektrische Spring Concept.

  Lees verder
 • Nieuwendijk komt naar u toe!

  Ook nu de wereld er anders uitziet staan wij graag voor u klaar met onze vertrouwde service. Vindt u het niet prettig om ons te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van onze TAKE GOOD CARe service.

  Lees verder
 • Vestiging Aalsmeer breidt uit

  Onze vestiging in Aalsmeer gaat uitbreiden! Sinds eind vorig jaar onze vestiging in Amsterdam West is gesloten, hebben wij een tekort aan kantoorruimte en showroom om de nieuwe modellen in te tonen. Begin 2020 is er daarom besloten om onze vestiging in Aalsmeer uit te breiden met extra showroomruimte aan de zijkant van het pand en kantoren op de eerste verdieping.

  Lees verder
 • Nieuwendijk steunt onze zorghelden

  Vanuit de autobranche is een bijzonder initiatief ontstaan om de mensen in de zorg een handje te helpen; de #zorgheldenauto. Bij dit initiatief worden auto’s beschikbaar gesteld voor zorghelden die niet beschikken over een auto en met het openbaar vervoer moeten reizen. Natuurlijk steunen ook wij deze actie. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

  Lees verder
 • Rozen voor onze collega’s

  We hebben al onze collega’s verrast met een mooie bos rozen. In deze turbulente tijd spannen onze mensen zich extra in om onze klanten optimaal te helpen en daar zijn we hen erg dankbaar voor!

  Lees verder
 • Nieuwendijk support SV Ouderkerk

  Autobedrijf Nieuwendijk draagt SV Ouderkerk een warm hart toe en is toegetreden tot de Businessclub. Met onze steun hopen wij dat de voetbalclub het niveau van de zondagselectie naar een hoger plan kan brengen en daarmee meer kijkers langs de lijn en een volle kantine zal trekken.

  Lees verder