Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Voedselbank ‘uit de brand geholpen’ met Renault Trafic

  In de plaatselijke krant ‘de Nieuwe Meerbode’ zagen wij onlangs een oproep van de Voedselbank aan ondernemers of er een busje beschikbaar was om te lenen. Nu steunen wij de Voedselbank graag, en aangezien wij een autobedrijf zijn was 1+1 natuurlijk 2. De komende maanden stellen wij onze Renault Trafic aan ze beschikbaar waar zij gratis gebruik van mogen maken!

  Lees verder
 • Nieuwendijk Electric Event | Groot succes!

  Donderdag 11 april vond in onze vestiging in Amsterdam West het Nieuwendijk Electric Event plaats, en wat was het een succes! Bijna 100 ondernemers en fleetowners hebben in een paar uur tijd een beeld gekregen van de toekomst in de binnenstedelijke gebieden als het gaat om mobiliteit.

  Lees verder
 • Update jouw R-LINK/Carminat TomTom navigatiesysteem voor een goede werking na 6 april

  Werkt de navigatie in jouw Renault niet meer goed? TomTom heeft een update gelanceerd. Dit is belangrijk voor Renault rijders. Lees in dit bericht aandachtig de informatie en voer deze update vóór 6 april 2019 uit, of lees wat je kunt doen om dit na 6 april op te lossen.

  Lees verder
 • Koning Willem-Alexander opent bidirectioneel ecosysteem in Utrecht

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vandaag een nieuw, duurzaam energie- en mobiliteits ecosysteem geopend in Utrecht, ontwikkeld door We Drive Solar in samenwerking met Renault. Het systeem maakt gebruik van elektrische Renault ZOE deelauto’s en laadpalen waarmee de ZOE zowel kan laden als ontladen.

  Lees verder
 • Nieuwendijk kiest de zonzijde!

  Maar liefst 502 zonnepanelen zijn in gebruik genomen bij onze vestiging in Aalsmeer. Dankzij deze panelen kunnen wij op duurzame wijze energie produceren en voldoende stroom opwekken om volledig zelfvoorzienend te zijn.

  Lees verder
 • “Wij zoeken geen autoverkopers”

  Er zijn grote veranderingen gaande in de autowereld. En dus ook bij Renault. Daarom zoekt Renault mensen met een ‘Passion for Life’. Die uit ervaring zien dat de wereld snel verandert. Ben jij iemand die écht wilt connecten met klanten, begrijpt dat iedere klant uniek is en met oprechte interesse elk gesprek aangaat? Kom dan naar het Renault Recruitment Event op donderdag 11 april a.s. in Vianen en ontdek of er een match is.

  Lees verder
 • Renault verkoopt 200.000 elektrische voertuigen in Europa

  Renault heeft de grens van 200.000 verkochte elektrische voertuigen in Europa overschreden. Tegelijk werd in Frankrijk de 100.000ste elektrische Renault geregistreerd. Het succes onderstreept de leidinggevende rol van Renault op de Europese markt van elektrische voertuigen en de stijgende omzet in deze sector.

  Lees verder
 • Renault en Dacia op Autosalon van Genève

  Renault en Dacia kijken ernaar uit u om kennis te laten maken met de nieuwste producten op de Autosalon van Genève. Renault presenteert de vijfde generatie Clio. Een icoon waarvan sinds de introductie in 1990 al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. De Clio is sinds 2013 marktleider in het B-segment. Daarnaast kun je ook de nieuwe Twingo en de Dacia Série Limitée Tech Road bekijken.

  Lees verder
 • 100.000ste werkplaatsafspraak op onze website

  Meneer de Bruijn maakte begin februari de 100.000ste werkplaatsafspraak via onze website en dit speciale moment lieten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Toen meneer zijn Renault bij onze vestiging in Amstelveen op kwam halen, stond daar een heerlijke taart op hem te wachten!

  Lees verder
 • Dacia introduceert Série Limitée Tech Road

  Dacia introduceert de nieuwe Série Limitée Tech Road voor de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker. Deze aantrekkelijke uitvoering vervangt de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door rode details in het in- en exterieur, een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte 1,3-liter turbobenzinemotoren.

  Lees verder