Dacia
SPRING

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE STADSAUTO

De Dacia Spring onderscheidt zich met een unieke SUV-stijl in combinatie met een volledig elektrische aandrijving. De stadsauto heeft alle favoriete kenmerken van Dacia: een sterke basis, comfortabel en betaalbaar.

De volledig elektrische Dacia Spring staat nu in onze showroom!
Kom langs voor een proefrit en ervaar het plezier van elektrisch rijden.

Plan jouw proefrit

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail.
Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms.

Configureer jouw Dacia Spring

* Alleen geldig op geselecteerde (voorraad)modellen die vóór 30 juni 2023 geregistreerd zijn. De korting is reeds verwerkt in de prijs.

Fotogalerij


Onze voorraad Dacia Spring

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Spring staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIEUWE EN BETAALBARE ELEKTRISCHE MOBILITEIT

De nieuwe Dacia Spring markeert het begin van een nieuwe tijd, met elektrische mobiliteit voor iedereen.

DE MEEST VOORDELIGE ELEKTRISCHE AUTO OP DE MARKT!

EEN DACIA-REVOLUTIE

Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al je ritten in de stad en ver daarbuiten. De motor is geruisloos en geeft geen trillingen.

Met een batterij van 26,8 kWh** geeft de nieuwe Spring je een actieradius tot wel 230 km* WLTP. Zo kun je tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!

ELEKTRISCH EN STRESSVRIJ!

Tijd voor pauze? Het kan niet eenvoudiger! Laad je nieuwe Spring thuis op via een een wallbox om de batterij snel en veilig op te laden: dit kan binnen 4 uur en 27 minuten op een vermogen van 7kW. Geen tijd te verliezen? Met de DC-lader (optioneel) laad je de batterij bij een snellader tot 80% op in slechts 50 minuten.

Wil je het interieur alvast op temperatuur brengen, de batterijstatus controleren of het laden starten of stoppen? Gebruik de MY Dacia app op je mobiel om je actieradius op afstand te beheren voor nóg meer comfort en gebruiksgemak.

EEN DESIGN WAARMEE ALLE REGELS WORDEN VERBROKEN

Ben jij klaar om de stadsjungle te ontdekken? Krachtige lijnen, compact formaat, nieuwe Dacia- lichtsignatuur, dakdragers, 14” lichtmetalen wielen, skidplate achter en een grote bodemvrijdheid: de nieuwe Spring is flexibel als een stadsauto en stevig als een SUV, met een echte avontuurlijke look.

De nieuwe Spring is compact, maar tegelijkertijd ook ruim met 4 volwaardige zitplaatsen en een modulair in te delen interieur. De auto biedt het beste laadvolume in zijn categorie, met een ruime bagageruimte (290 liter) en een neerklapbare achterbank. Heel slim!

GEBRUIKSVRIENDELIJK INTERIEUR

Comfortabeler rijder en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: onze uitrusting is praktisch en biedt comfort. Alle belangrijke functies vind je terug in het t MEDIA NAV-multimediasysteem met 7” touchscreen met Bluetooth® , Android Auto™ en Apple CarPlay™. Achter het stuurwiel heb je een duidelijk 3,5” kleurenscherm met weergave van essentiele informatie, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare zijruiten ruitbediening voor en achter, airconditioning en nog veel meer.

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.
** Dacia geeft een garantie van 8 jaar / 120.000 km op de batterij

LAAT JE VERRASSEN

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!