Dacia
DOKKER

Ruimte en laadvermogen voor een ongeëvenaarde prijs

De Dokker is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die zich aan al uw behoeften aanpast. Of het nu gaat om plaats te bieden aan uw passagiers of om ruimte voor spullen: u beschikt altijd over het beste comfort. De Dokker is leverbaar met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank. Door de bijzonder functionele, neerklapbare achterbank zijn de vijf zitplaatsen heel gemakkelijk in vier, drie of twee zitplaatsen te veranderen, al naar gelang uw behoefte. U beschikt u over een maximale laadruimte van wel 3 m3. De bagageruimte van de Dokker biedt de grootste lengte op de automarkt: 1,16 m. De lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren (1/3-2/3) vergroten de toegankelijkheid. De Dokker combineert het laadvermogen van een kleine bestelauto met het comfort van een echte personenauto.

Het volume van de bagageruimte varieert van 800 l (vijf zitplaatsen) tot 3,0 m3 (twee zitplaatsen).

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven.

De Dacia Dokker is de eerste echte ‘combispace’ in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend – deze auto voldoet op slimme wijze aan al uw behoeften. Ongekend praktisch, verbazingwekkend veelzijdig. De Dacia Dokker biedt comfortabele zitplaatsen voor uw passagiers en een ongekende bagageruimte voor al uw spullen. Het nieuwe en moderne interieur is no-nonsense en voorzien van praktische technologie en gericht op optimaal comfort voor de bestuurder en de andere inzittenden. Betrouwbaar en robuust… De Dokker heeft alle kwaliteiten die u van een Dacia verwacht. En net als voor alle auto’s in ons gamma geldt ook voor de Dokker een garantie van drie jaar of 100.000 km*. * Hetgeen het eerst wordt bereikt

Een interieur met ruime mogelijkheden

De Dokker biedt heel veel ruimte voor het hele gezin en alle spullen. De bijzonder ruime bagageruimte is zeer goed toegankelijk dankzij de lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren. Om het laden van bagage en het in- en uitstappen te vergemakkelijken, is de Dokker voorzien van schuifdeuren* van meer dan 70 cm breed, die ruime toegang bieden tot de achterste zitplaatsen. De achterbank kan eenvoudig in ongelijke delen worden neergeklapt, waardoor de aanpassing van vijf naar vier, drie of twee zitplaatsen kinderspel is! Dat maakt de auto zeer geschikt voor al uw dagelijkse bezigheden.

* Tweede zijschuifdeur optioneel, afhankelijk van de uitvoering

Functionele technologie

De praktische, efficiënte en 100% bruikbare techniek maken het leven in de Dacia Dokker aangenaam. Zo kunt u kiezen voor het MEDIA NAV-multimedia- en navigatiesysteem* dat volledig in het dashboard geïntegreerd is en uitgerust met een groot 7-inch touchscreen (18 cm). Het MEDIANAV biedt een navigatiesysteem met 2D- en Birdview 3D-weergave. Het systeem heeft een intuïtieve bediening en is tevens voorzien van een radio en Bluetooth® functionaliteit voor handsfree telefoneren of via audiostreaming naar muziek te luisteren. De USB- en jack-aansluitingen op het dashboard en de bediening vanaf het stuurwiel maken het geheel áf. U kunt ook kiezen voor Dacia Plug&Radio* met een grote display en bediening vanaf het stuurwiel, een cd-/mp3-speler, USB- en jack-aansluitingen op het dashboard en Bluetooth® functionaliteit. Dankzij de Cruise Control* rijdt u ontspannen en veilig. En met de parkeersensoren* in de achterbumper wordt parkeren wel heel eenvoudig. Dacia weet hoeveel belang u hecht aan veiligheid. Met vier airbags, ABS met noodstopbekrachtiging, een elektronisch systeem voor stabiliteitscontrole (ESC) en ISOFIXbevestigingspunten voor kinderzitjes op de achterbank, is er in de Dacia Dokker alles aan gedaan om u en uw passagiers te beschermen. * Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

Ook zeer geschikt voor professionals.

De Dacia Dokker is perfect voor privé- en zakelijk gebruik… en vice versa. Dankzij de uitgebreide verstelbaarheid van de achterbank – die eenvoudig kan worden neergeklapt in de verhouding 1/3 – 2/3 én die geheel kan worden weggeklapt – is de lengte van de bagageruimte variabel van 1,16 tot 1,57 m. Met de grootste zijschuifdeuren* in zijn klasse biedt de Dacia Dokker een uitzonderlijke multifunctionaliteit. Voor de lading is dankzij de schuifdeuren alle ruimte, vooral als de achterbank is neergeklapt. De ruimte achter in de Dokker – met een breedte van de bagageruimte van 1.082 mm** en een laadhoogte van 570 mm vanaf de grond – is ook ontworpen om het vervoer van grote voorwerpen te vergemakkelijken. De Dacia Dokker is de perfecte partner voor alles wat u voor uw werk doet!

* ESSén of twee schuifdeuren, afhankelijk van de uitvoering. ** Op 1 m van de laadvloer.

Bewezen betrouwbaarheid

Wie Dacia zegt, zegt betrouwbaarheid en duurzaamheid. De productie en de mechanische onderdelen worden aan de strengste tests en controles onderworpen. Er is tijdens de ontwikkeling van de Dacia Dokker maar liefst 1,9 miljoen kilometer afgelegd op alle soorten wegen en onder alle weersomstandigheden. De motoren, afkomstig van Renault, bewijzen al sinds vele jaren hun betrouwbaarheid. En om u te helpen bij het beheer van uw budget en u de nodige gemoedsrust te geven, biedt Dacia u verlenging van de garantie met een dekking en een tijdsduur die aan uw behoeften zijn aangepast. U kunt altijd op uw Dacia Dokker rekenen!

Dynamisch en zuinig, het beste van twee Werelden.

De Dacia Dokker biedt keus uit uitzonderlijk zuinige motoren met lage gebruikskosten. Zonder dure en complexe technologie haalt de Dokker een brandstofverbruik die behoort tot de beste in zijn klasse. De Dokker biedt een krachtige dCi 90 met 90 pk (66 kW), met een verbruik van 4,5 l/100 km en een CO2-uitstoot van 118 g/km*. Daarnaast biedt de Dokker u een 1.2 TCe 115 pk (85 kW) – de benzinemotor met directe brandstofinspuiting van Renault – met een verbruik van 6,1 l/100 km*. De Dacia Dokker heeft alles in zich: het is een veilige auto voor uw gezin én een prestatiegerichte werkauto!

*Gecombineerd verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Dacia DOKKER downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia DOKKER? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!