Dacia
DOKKER Van

Robuust en betrouwbaar

Ook de Dokker Van heeft de vertrouwde eigenschappen van het merk Dacia. Deze bedrijfswagen beschikt wat betreft betrouwbaarheid en robuustheid dan ook over alle vereiste kwaliteiten. Hij is onder de zwaarste omstandigheden getest en bleek daarbij overal tegen bestand te zijn.
Net als de andere leden van de Dacia-familie is ook de Dokker Van uitgerust met de bewezen technische oplossingen van de Renault Groep. Deze staan garant voor zijn solide karakter en prestaties.
Bovendien geldt voor de Dokker Van een garantie van drie jaar of 100.000 km.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Dacia DOKKER Van

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hij is zakelijk, net als u

Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen zich op… Bijvoorbeeld, voor de prijs van een 2,5 m3 biedt hij u 3,3 m3 laadvolume. Hij is een echte professional. En op het gebied van prestaties doen de dCi 75 en 90 pk dieselmotoren niet onder voor deze van de concurrenten. Als echte compagnon, dragen zijn technologische uitrusting en slim ontworpen interieur voor een groot deel bij aan uw comfort. Én, Dacia verplicht zich, dat zijn betrouwbaarheid en robuustheid overtuigend zullen zijn!

Grote kwaliteiten openen zich.

De Dokker Van beantwoordt aan al uw behoeften wat betreft belading en toegankelijkheid. Om het u gemakkelijk te maken alle voorwerpen eenvoudig in te laden, beschikt de Dokker Van standaard over een zijschuifdeur rechts met een laadbreedte van 703 mm, de breedste in de markt. De zeer praktische a-symmetrische achterdeuren bieden een brede toegang van 1,08 meter. Op deze punten opent zich de ware compagnon, het is echt een goed stuk gereeedschap!

Laadvolume waar u wat aan heeft

Is de laadcapaciteit bepalend voor u? Dacia heeft dit begrepen en ziet het groot met de Dokker Van. Een laadvermogen van 750 kg*, een laadvolume van 3.3 m3, een laadhoogte van 1,27 meter. De Dokker Van heeft uw zakelijke be hoeften perfect geïntegreerd. Zijn laadruimte is uitgerust met 8 bevestigingogen op de laadvloer om de meest kwetsbare objecten veilig te fixeren. En voor een onberispelijke laadruimte voor jaren is de Dokker Van leverbaar met een robuuste laadvloer bescherming en zijwandbekleding. De Dacia Dokker Van past zich aan uw wensen aan. Standaard is hij uitgerust met een volledig tussenschot met raam. Zijn zijschuifdeur en achterdeuren kunnen met of zonder ramen worden uitgevoerd. Dit alles om u dagelijks werk te vergemakkelijken!

* Bij de Ambiance uitvoering.

Capaciteit zich aan te passen aan al uw verwachtingen.

Voor optimale belading in alle omstandigheden, heeft de Dokker Van standaard een zijschuifdeur rechts. Een unieke eigenschap in dit segment. Een zijschuifdeur links is optioneel leverbaar. De achterdeuren kunnen 180 graden worden geopend, om zo een optimale toegang te krijgen tot de praktische laadruimte. Het laden van grote objecten wordt hierdoor eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. De Dokker Van speelt in op uw vervoerswensen, zodat u zich op uw werk kunt richten.

Modern en doeltreffend

Een doeltreffende maar simpele technologie om te gebruiken, dat is wat de Dokker Van voor ogen heeft voor u om het rijden gemakkelijker en comfortabeler te maken. Omdat hij van deze tijd is, beschikt de Dokker Van over een voertuigstabiliteit systeem ESC, parkeersensoren* en cruisecontrol*. Voor uw comfort, profiteert u van een doeltreffende airconditioning* in alle seizoenen. Om u rit altijd efficiënt en aangenaam te maken, beschikt de Dokker Van over het multimediasysteem Media Nav*, geïntegreerd in het dashboard met een groot 7 inch (18 cm) touchscreen. Met een intuïtieve bediening, omvat dit systeem een radio en bluetooth® technologie om handsfree te bellen of uw favoriete muziek te luisteren. De GPS navigatie kan in 2D of 3D birdview worden weergegeven. De USB en Jack aansluiting evenals de stuurbediening maakt de bediening van de apparatuur compleet. In de cabine zitten verscheidene opbergvakken: hoog bij het dak**, op het dashboard, met de mogelijkheid uw laptop of A4 documenten op te bergen. En in de portieren kunt u zelfs een grote fles water plaatsen. Welkom aan boord!

* Optie
** Standaard op Ambiance uitvoering

Betrouwbaar onder alle omstandigheden.

Trouw aan de waarden van Dacia, is de Dokker Van een robuuste en betrouwbare bedrijfswagen. De fabricage, zoals zijn mechanische onderdelen waaruit hij bestaat, is aan zware tests onderworpen (volgens een veeleisende checklijst aangepast aan bedrijfswagens). Er zijn 1,9 miljoen testkilometers gereden, vooral om de remmen en vering af te stemmen op ieder type weg en alle klimatologische omstandigheden. Zijn motoren, afkomstig van de Renault groep, hebben sinds vele jaren hun betrouwbaarheid bewezen. Onder alle omstandigheden kunt u rekenen op uw Dokker Van.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Dacia DOKKER Van downloads

Wilt u meer informatie over de Dacia DOKKER Van? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Dacia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!