Garantie Occasions


Ga voor een jong gebruikte auto met het Renault top occasions label!

Een Renault Top Occasion is op de dag van aflevering maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 km op de teller staan. Hij is van binnen en van buiten grondig gecheckt en krijgt alleen het Top Occasion label als alles optimaal in orde is. Een Renault Top Occasion die vier jaar of ouder is krijgt voor aflevering een APK-keuring.

Als u kiest voor een Top Occasion van Nieuwendijk kunt u rekenen op de volgende 7 zekerheden:

1. Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur

Als uw Renault Top Occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij ons moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Top Occasion van Renault de slimste en zekerste keus is.

Deze service geldt alleen in Nederland.

2. Servicebeurt voor aflevering

Voordat uw Top Occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met meer dan 88 punten. We laten niets aan het toeval over

3. 6, 12 of 24 maanden garantie

In Renault Top Occasions rijdt u met een rustig gevoel. U krijgt 6 maanden Renault Top Occasiongarantie en kunt tegen meerbetaling kiezen voor 12 of 24 maanden garantie

4. Aangesloten bij Nationale Autopas

De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Renault Top Occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

5. 14 dagen omruilgarantie

Wanneer u er binnen veertien dagen achterkomt dat de door u gekozen Top Occasion toch niet helemaal bij u past, mag u de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij niet moeilijk over. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Uw tevredenheid staat namelijk voorop.

6. Renault Route Service Europe

Komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u het gratis telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service draaien: +31 (0)88 – 303 5 303. De medewerkers van Renault staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

7. Gratis Privilègepas

  1. Als bezitter van deze pas ontvangt u steeds wisselende aanbiedingen:
  2. Ook ontvangt u enkele malen per jaar uitnodigingen voor speciale events.
  3. U profiteert van voordeelacties van partners van Renault, denk daarbij aan royale kortingen op attractieparken, hotels en theater.
  4. U ontvangt 3x per jaar C’est Renault, het informatieve lifestyle magazine van Renault.
  5. E-mail nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes.

BOVAG-garantie

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat van de BOVAG-autobedrijven. U krijgt het bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf € 4.500,-.

Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten. Betaalt u minder voor uw auto, maar altijd nog meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u ook recht op de BOVAG-garantie.

Nationale Auto Pas

Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

Bemiddeling

Met de BOVAG-garantie heeft u nog een zekerheid achter de hand: die van het ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau. Mocht u er onverhoopt niet met het BOVAG-bedrijf uitkomen, dan kunt u een beroep doen op dit bureau, of op de AutoOmbudslijn indien u uw auto bij een merkdealer heeft gekocht. De deskundige medewerkers zullen proberen om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen.

De voorwaarden van de BOVAG-garantie zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.

Garantie VoorwaardenBovag voorwaarden