Profiteer nu op alle Dacia-modellen van een accessoirecheque t.w.v. € 250,-

Daarnaast introduceert Dacia de volledig nieuwe Série Limitée Tech Road!

Meteen wegrijden in je nieuwe Dacia? Wij kennen het gevoel. De nieuwe Série Limitée Tech Road is nu verkrijgbaar. Profiteer nu van de Dacia Série Limitée Tech Road actie en ontvang tijdelijk bij alle modellen een accessoirecheque ter waarde van € 250,-. 

Dacia Série Limitée Tech Road
De Série Limitée Tech Road is dé nieuwe topuitvoering van Dacia. Heerlijk comfortabel om in te rijden en een lust voor het oog. De Dacia Série Limitée Tech Road heeft een rijke standaarduitrusting, stoere designwielen en is te herkennen aan de sportieve stoelbekleding en de prachtige Rouge Fushion kleur in het interieur en het exterieur. Zo krijgt jouw Dacia een sportief en krachtig, robuust uiterlijk.

Accessoirecheque
De accessoirecheque t.w.v. € 250,- is geldig op alle Dacia-modellen. Dus ook op de Dacia Série Limitée Tech Road.
Je rijdt de Dacia Série Limitée al vanaf € 16.780,-. Bekijk de 5 uitvoeringen in Rouge Fushion hier, vraag een proefrit aan en gebruik direct jouw accessoirecheque!

Meteen weg willen rijden in je nieuwe Dacia?
Wij kennen het gevoel; er is al een nieuwe Dacia Sandero vanaf € 13.580,-. Wel de auto, niet de zorgen? Kies dan voor Dacia Private Lease! Je rijdt al vanaf € 229,- per maand en je geniet van alle voordelen die Dacia Private Lease te bieden heeft.

Wil je het hele aanschafbedrag financieren of een deel ervan? Financier dan jouw nieuwe Dacia o.b.v. 60 maanden al vanaf € 152,- per maand. Laat ons een offerte maken of bereken hier jouw maandbedrag.

Bereken jouw maandbedrag
Profiteer nu het nog kan!
Kom snel naar onze showroom; wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en de rijk uitgeruste Dacia Série Limitée Tech Road!

Je kunt contact opnemen via het contactformulier of vul alvast de online taxatie in zodat je al een idee hebt van jouw inruilprijs. Uiteraard ontvangen wij jou graag in een van onze showrooms. Je kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken.

Offerte aanvragen

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.