Meteen weg willen rijden in je nieuwe Dacia?

Je rijdt al een nieuwe Dacia vanaf € 11.780,-

Wil jij ook meteen wegrijden in een nieuwe Dacia? Het kan nu nog! We hebben namelijk een beperkte voorraad Dacia-modellen die extra scherp geprijsd zijn. Graag bieden we je 3 aantrekkelijke opties aan: koop, Dacia Private Lease óf financieren met Dacia Flex Choice. Kortom, er is een Dacia voor iedereen.

Scherpe vanafprijzen
Koop nú een nieuwe Dacia uit voorraad en profiteer niet alleen van de rijke uitrusting, maar ook van de gunstige vanafprijs. Je rijdt bijvoorbeeld al een nieuwe Dacia vanaf € 11.780,-.

Kies je liever voor Private Lease? Dat kan!
Wel de auto, niet de zorgen? Kies dan voor Dacia Private Lease. Al vanaf € 229,- per maand geniet je van alle voordelen die Dacia Private Lease te bieden heeft:
√ Een vast bedrag per maand
√ Allriskverzekering
√ Vervangend vervoer na 24 uur bij reparatie en onderhoud
√ De zekerheid van het Keurmerk Private Lease

Bereken jouw maandbedrag

Dacia Flex Choice
Met Dacia Flex Choice financier je het hele of een gedeelte van het aanschafbedrag. Doordat de looptijd en het rentepercentage vooraf worden vastgesteld blijft het maandbedrag de gehele periode gelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Financier jouw nieuwe Dacia o.b.v. 60 maanden al vanaf € 133,- per maand.

Profiteer nu het nog kan!
Kom snel langs in onze showroom en kijk welke modellen op voorraad zijn. Dit is écht de laatste kans om een nieuwe Dacia te kopen en te profiteren van héél veel voordeel. Graag tot ziens!

Je kunt contact opnemen via het contactformulier of vul alvast de online taxatie in zodat je al een idee hebt van jouw inruilprijs. Uiteraard ontvangen wij jou graag in een van onze showrooms. Je kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken.

Offerte aanvragen

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.