Dacia Spring 50/50 deal!

Dacia Spring 50/50 deal, tegen een scherpe rente

Een goed begin is het halve werk. 2024 goed beginnen? Maak dan gebruik van de Dacia 50/50 deal! Je betaalt de helft nu, en lost de overige 50% af in maandelijkse termijnen. Uiteraard tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0,99%.

Dacia Spring 50/50 deal

    • Financiering tijdelijk tegen een zeer aantrekkelijk rentetarief van 0,99%
    • Je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen
    • Maandbedrag vanaf € 309,-*
Bekijk voorraad

Lekker voordelig, door €2.950,- overheidssubsidie

Sinds 9 januari is het weer mogelijk om de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) aan te vragen. Dankzij deze subsidie kun je tot wel €2.950,- op de aankoop van je nieuwe Dacia Spring besparen.

Volledig elektrisch

De Dacia Spring valt op door zijn unieke SUV-look en volledig elektrische aandrijving. De compacte en wendbare auto bevat alle favoriete kenmerken van een Dacia: een oersterke basis, uiterst comfortabel en zeer betaalbaar.

Extra snel wegrijden

We hebben een ruime voorraad van de populaire Dacia Spring-modellen beschikbaar, klaar voor een directe levering. De auto’s zijn dus direct beschikbaar, waardoor je snel de weg op kunt zonder lange wachttijden.

Eerst proefrijden?

Kom snel langs in onze showroom of vraag direct een proefrit aan.

Reserveer je proefrit

* Actie loopt van 17 maart 2024 t/m 15 maart 2024. Actie is alleen geldig op modellen uit de voorraad, met 30 juni 2024 als uiterste registratiedatum. Prijs vanaf €309: o.b.v. Dacia Spring Electric 45 Essential, exclusief het gebruik van de overheidssubsidie van € 2.950,-, o.b.v. € 21750,- consumentenadviesprijs, aanbetaling, looptijd 36 maanden o.b.v Dacia Spring 50/50 deal. Geen maximaal te financieren bedrag. Het maandbedrag mag niet lager zijn dan 2% van je slottermijn.

** Op de “Dacia 50/50 deal” financiering zijn actievoorwaarden van toepassing. Dacia 50/50 deal, is alleen mogelijk met een 50% aanbetaling van het totaal bedrag en 50% financieren, geen slottermijn mogelijk. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

 

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.