Dacia Sandero, vanaf €17.200

Ontdek de Dacia Sandero, vanaf € 17.200. Nu 5 jaar garantie met ECO-G (LPG).

Er is altijd wel een Sandero die aan jouw wensen voldoet. Neem bijvoorbeeld de Dacia Sandero ECO-G versie. Met deze auto rijd je voordelig op benzine én LPG en dankzij de slimme LPG-benzine combinatie bespaar je flink op brandstofkosten. De Sandero is al verkrijgbaar vanaf €17.200 en bovendien profiteer je nu tijdelijk van 5 jaar garantie. 

Compact van buiten, ruim van binnen

Dankzij het robuuste silhouet, de voorkant en de kenmerkende Y-vormige ledverlichting zul je de Sandero niet snel vergeten. De auto heeft een enorm ruim interieur (in vergelijking met andere auto’s in het segment), een grote bagageruimte en veel opbergruimte.

Met ECO-G voordelig rijden op LPG

ECO-G (LPG) scheelt niet alleen in de brandstofkosten. Alle ECO-G modellen zijn nu ook tijdelijk leverbaar met 5 jaar garantie.

De voordelen van ECO-G (LPG)

 • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
 • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 5.000 km per jaar
 • Zeer grote actieradius door een benzine én een LPG-tank
 • Lagere CO2-emissie
 • LPG-tank zit op de plek van het reservewiel, dus geen verlies in bagageruimte
 • Tijdelijk met 5 jaar garantie of tot 100.000 km.

Is er nog meer voordeel te behalen? Jazeker! Wij kunnen de ECO-G modellen lekker snel leveren. Zo rijd jij dus nóg sneller weg in jouw nieuwe Dacia.

Dacia 50/50 deal

Jouw Dacia financieren? Maak dan gebruik van de aantrekkelijk 50/50 deal!

  • Financiering tijdelijk tegen slechts 2,9% rente
  • Je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen

Eerst proefrijden?

Kom snel langs in onze showroom of vraag direct een proefrit aan.

Reserveer je proefrit

* Vanafprijs €17.200 betreft de Dacia Sandero Tce 100 ECO-G Essential en is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten. Getoonde modellen en getoonde opties verkrijgbaar tegen meerprijs. Voorwaarden op dacia.nl

** Actie verlengde garantie is geldig t/m 31 maart 2024 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2024. Aanbieding is op basis van 2 jaar kosteloos verlengde garantieplus bovenop de fabrieksgarantie voor een totaal van 5 jaar met een maximum van 100.000 kilometer. Actie is alleen geldig bij deelnemende Dacia-dealers en alleen op de modellen en uitvoeringen met een ECO-G LPG motor.

*** Op de “Dacia 50/50 deal” financiering zijn actievoorwaarden van toepassing. Dacia 50/50 deal, is alleen mogelijk met een 50% aanbetaling van het totaal bedrag en 50% financieren, geen slottermijn mogelijk. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.