De betaalbare SUV van topkwaliteit

De Dacia Duster is jouw nieuwe way of life. Mooi, functioneel, stevig en betaalbaar. Ontdek deze soepele SUV (optioneel met 4×4) nu in de stad. En ervaar zijn kracht buiten de gebaande paden. De Dacia Duster wacht op een uitgebreide kennismaking met jou!

Nieuwe Dacia Duster
Als je stad en land afrijdt, dan doe je dat het liefst in een auto die zich op alle wegen thuis voelt. Maak kennis met de nieuwe Dacia Duster. Meer Duster dan ooit dankzij een compleet nieuw uiterlijk en interieur. Het design is robuust en eigentijds. Tegelijkertijd kun je met de nieuwe Dacia Duster 4×4-uitvoering gerust de gebaande paden verlaten. Dankzij de 360° MultiView Camera houd je zicht op en vermijd je obstakels. Wanneer je de stad inrijdt, dan blijf je niet ongezien. De nieuw ontworpen grille, unieke LED-dagrijverlichting en dakrails: het zal iedereen opvallen!

Ervaar de nieuwe Dacia Duster
Ben je benieuwd naar de nieuwe Dacia Duster die in alles anders is? Kom dan snel bij ons langs! Je kunt hem uitgebreid bekijken en uiteraard ervaren tijdens een proefrit bij 1 van onze 3 Dacia vestigingen.

Prijslijst Dacia Duster Brochure Dacia Duster

 

Proefrit aanvragen

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto- en videogalerijOntdek de DUSTER