Algemene voorwaarden


1. BOVAG voorwaarden

Bij de Autobedrijf Autobedrijf Nieuwendijk B.V. zijn de algemene BOVAG voorwaarden van toepassing. Deze kunt u downloaden op https://bovag.nl/garantie

2.Actievoorwaarden Kenteken Bingo

2.1 Algemeen

Deze actievoorwaarden (hierna: ‘Actievoorwaarden’) zijn van toepassing op de actiecampagne ‘Kenteken Bingo’ (hierna: ‘Actie’), Autobedrijf Nieuwendijk B.V., Zwarteweg 93, 1431 VK Aalsmeer.

2.2 Looptijd actie

De actie begint op 29 november 2018 en eindigt op 15 december 2018 (hierna: ‘actieperiode’).

2.3 Deelname

2.3.1 – Deelname aan de actie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen in bezit van een auto en een geldig rijbewijs. Personeelsleden en directe familieleden van alle aan Autobedrijf Nieuwendijk B.V. gelieerde bedrijven zijn uitgesloten van deelname.

2.3.2 – Aan deelname en opgave aan de actie zijn geen kosten verbonden.

2.3.3 – De deelnemer dient minimaal 18 jaar te zijn conform artikel 6 van de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Indien deelnemer jonger is dan 18 jaar dient deze hiervoor toestemming van ouders/verzorgers te hebben.

2.3.4 – Nieuwendijk kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit en/of rijbewijs, eventueel benodigde toestemming van een ander (bijv. ouders) en geldige inschrijving op het door hun opgegeven woon- of verblijfadres. Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen, komen niet in aanmerking voor het winnen van prijzen.

2.3.5 – Deelname aan de actie is mogelijk door uw aanhef, achternaam/tussenvoegsel, e-mailadres, telefoonnummer en kentekennummer in te vullen op de website Bingo.Autobedrijf-Nieuwendijk.nl. Door het achterlaten van uw kentekengegevens heeft u één keer de mogelijkheid om een unieke wincode te ontvangen. Door met uw unieke wincode naar de showroom te komen maakt u kans op de gecommuniceerde prijzen. Deelnemende vestigingen zijn:

  • Amsterdam West, gelegen aan de Donauweg 11 (1043 AJ) Amsterdam
  • Amsterdam Zuid-Oost, gelegen aan de Klokkenbergweg 3 (1101 AK) Amsterdam

2.3.6 – Gedurende de actieperiode worden de vooraf geselecteerde prijzen uitgekeerd. De prijzen worden door een onpartijdig computerprogramma willekeurig uitgegeven. De deelnemer ziet na het indienen van de unieke wincode direct welke prijs hij/zij gewonnen heeft. De deelnemer ontvangt op het opgegeven e-mailadres de bevestiging. Deze dient naast bevestiging ook als bewijs voor het winnen van de prijs.

2.3.7 – In overleg met Nieuwendijk zal de prijs op te halen zijn bij één van de Nieuwendijk vestigingen.

2.3.8 – De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor andere prijzen of geld.

2.3.9 – Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.

2.3.10 – In geval van onregelmatigheden bij deelname aan deze actie wordt de deelnemer onherroepelijk van deelname uitgesloten.

2.4 Prijs

In het kader van de actie kan er per kenteken één keer meegespeeld worden. De te winnen prijzen zijn;

  • Een nieuwe Renault TWINGO voor de periode van één jaar óf 10.000 kilometer, welke als eerste wordt bereikt. De brandstof is niet inbegrepen bij deze actie.
  • Het gaat om een winterbandenset, exclusief velg en met een maximale waarde van € 750.
  • Voor € 50,- tanken bij Nieuwendijk Amsterdam West, geldig t/m 31-12-2018
  • Een wasbeurt t.w.v. € 15,- bij Nieuwendijk Amsterdam West of Amsterdam Zuidoost, geldig t/m 31-12-2018
  • € 50,- korting op een onderhoudsbeurt bij Nieuwendijk, geldig t/m 31-12-2019
  • Een Nieuwendijk telefoonhouder

Indien over de prijzen kansspelbelasting is verschuldigd, komt dit voor rekening van Nieuwendijk.

2.5. Tijdelijk extra voordeel bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto

Afhankelijk van het model ontvangt de particuliere klant tijdelijk € 500,- voordeel op de huidige auto bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto uit voorraad, met uitzondering van de Renault Z.E.-modellen. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde voordeel kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Het extra voordeel is geldig op aanvragen in de periode van 29 november 2018 tot en met 15 december 2018 op nieuwe Renault-modellen uit voorraad met een uiterste kentekenregistratie van 31-12-2018. 

2.6 Voucher actie

Onderdeel van de actie zijn vijf verschillende vouchers. De vouchers zijn ieders eenmalig geldig bij Nieuwendijk Amsterdam West en Zuidoost tot en met 30-04-2019. De voucher voor gratis montage en opslag van winterbanden, voor de periode van één seizoen, is alleen geldig bij aanschaf van nieuwe banden bij één van de Nieuwendijk vestigingen.

2.7 Aansprakelijkheid

Nieuwendijk is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met de actie. Bovendien is Nieuwendijk niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade of letsel toegebracht als gevolg van het gebruik of gebreken van de uitgekeerde prijzen.

2.8 Privacy

Door deelname aan de actie worden je persoonsgegevens opgenomen in onze beschermde database voor een duur van 24 maanden na eindigen van de actie, althans zolang u heeft aangegeven dat Nieuwendijk u op de hoogte mag houden van onze aanbiedingen en acties. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

2.9 Vragen

Eventuele vragen, opmerkingen en klachten over deze actie kan de deelnemer per email kenbaar maken: info@renault-nieuwendijk.nl

2.10 Overige zaken

Door deel te nemen aan de actie is de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden. Nieuwendijk is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de actie en/of de actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen, dan wel zonder opgave van reden de actie te beëindigen, zonder dat zij daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers. Nieuwendijk handelt in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen. Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen Nieuwendijk niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Nieuwendijk in het leven roepen. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.