Algemene voorwaarden


1. BOVAG Voorwaarden

Bij de Autobedrijf Nieuwendijk B.V. zijn de algemene BOVAG voorwaarden van toepassing. Deze kunt u downloaden op https://bovag.nl/garantie

2. Financiering Voorwaarden

Onze occasions kunt u nu nog voordeliger financieren tegen 4,9% rente 

De financiering van een occasions kan nu met een nóg aantrekkelijker rentetarief, namelijk 4,9 procent. En dat zónder de aanschaf van services. U bepaalt zelf hoeveel u aanbetaalt, leent en hoe lang u de financiering wilt laten lopen.

De actie loopt t/m 31 maart 2019.

Renault Flex Occasion (RFO) is geldig op alle merken occasions gekocht in het Renault-netwerk. Jaarlijks kostenpercentage van 4,9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of My Revision (onderhoudscontract), 4,49% bij aanschaf van GarantiePlus óf My Revision, 3,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus & My Revision. Looptijd 12 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. De services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFO zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.