Onze merken

Wie wij zijn
WE STELLEN ONS
GRAAG AAN U VOOR

Wij zijn Autobedrijf Nieuwendijk, sinds 1980 een begrip in de regio in de autobranche. Ons familiebedrijf werd opgestart in Aalsmeer en is in de loop der jaren uitgebreid met vestigingen in Amstelveen, Amsterdam West & Zuid-Oost, Hillegom, Hoofddorp, Lijnden en Uithoorn. Wij zijn dealer van de topmerken Renault en Dacia en tevens Nissanspecialist. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, een betrouwbare occasion of het uitvoeren van onderhoud of schadeherstel, bij ons bent u aan het juiste adres.

Dagelijks doen we er op elke vestiging alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat dat goed lukt blijkt uit de hoge klanttevredenheidscores. Daar zijn we trots op! Bekijk onderaan deze pagina de reacties van onze klanten. Heeft u een vraag, opmerking, een compliment of kritiek? Laat het ons weten, samen komen we verder!

Onze nieuwe vestiging

Snel kiezen

Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een  jong gebruikte auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde gebruikte auto’s op voorraad. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden standaard afgeleverd inclusief APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of vind online de auto die bij u past.

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.6

Verkoop

9.6

Totaal

9.6

Werkplaats

9.6


 • Marjolein

  10
  Aftersales Alle reviews

  Zeer tevreden over Nieuwendijk Amstelveen!

  Zeer tevreden over Renault Nieuwendijk Amstelveen! Uitstekende communicatie; uiterst vriendelijk, professioneel en steeds goed op de hoogte gesteld van status van mijn (schade aan)auto. Keurige leenauto en herstelwerkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • J.C. van Eunen

  10
  Aftersales Alle reviews

  Zeer tevreden

 • Harold en Loes

  10
  Sales Alle reviews

  We zijn zeer goed geholpen!

  Vandaag een occasion gekocht, RENAULT Clio bij autobedrijf Nieuwendijk en geholpen door Kees Nieuwendijk en Daan Knop, ondanks dat het een occasion betreft, zijn we zeer goed geholpen en hadden het idee dat we een nieuwe auto hadden gekocht, de service is super. Wat ik heel goed vond, je koopt een occasion en zij zorgen ervoor dat de occasion in perfecte staat wordt afgeleverd, plus 1 jaar garantie.

 • Piet Smit

  10
  Sales Alle reviews

  Wij hopen nog vele jaren van de uitstekende service te mogen genieten!

  Al een tijdje liepen mijn vrouw en ik rond met het idee een andere auto aan te schaffen. Voor het eerst in oktober vorig jaar betrad ik de showroom aan de Klokkenbergweg, omdat ik een leuk tweedehands autootje had gezien op internet. Daar trof ik de heer Meinema, die niet alleen correct en ter zake kundig hielp, maar tevens heel aardig en klantgericht was, wat voor een “autoverkoper” best bijzonder is. Die occasion werd het niet. En allerlei andere occasions ook niet. Telkens was de heer Meinema behulpzaam, vriendelijk en correct. Ook bij andere dealers heb ik wel geshopt, maar daar haakte ik meestal al af vanwege het feit dat ik daar autoverkopers trof, die voeding gaven aan het stereotype beeld van deze beroepsgroep. Om een lang verhaal kort te maken, uiteindelijk besloten wij om maar gewoon een nieuwe Dacia te kopen en na een proefrit bleek die Sandero Stepway / Jogger ook nog eens een verrassend goede auto te zijn, zeker voor de munten die Dacia daar voor vraagt. Maar dan wilden we hem wel een beetje snel hebben graag. Dat leek een probleem waar ook de heer Meinema weinig aan kon doen. De heer Knop werd in de loop van het proces bijgeschakeld en ook die bleek te beschikken over een klantgerichte, correcte en kundige houding. Uiteindelijk lukte snelle levering ook nog!. Ik zei nog tegen mijn vrouw: “Dat begint op een patroon te lijken. We gaan toch niet meemaken dat we met een autobedrijf van doen hebben, dat zich echt druk maakt om de klanten? Zelfs als ze “maar” een Dacia kopen?” Dit lijkt echter toch het geval. Het is de heren Meinema en Knop gelukt om ons enthousiast te maken over de service van Renault/Dacia Nieuwendijk. En wij zijn echt niet zomaar tevreden. Daarom deze review. Want meestal reageren mensen alleen als ze ontevreden zijn. Pluim op de hoed van genoemde heren. Wij hopen nog vele jaren van de uitstekende service te mogen genieten. En waar van toepassing zullen we dit bedrijf aanbevelen.

 • L. Kleijn

  0
  Aftersales Alle reviews

  Blij dat ik weer terecht kon!

  Vanwege fabrieksgarantie moest ik even uitwijken naar een andere dealer.
  Was heel blij dat ik weer bij u terecht kon!

Onze Vestigingen Bekijken